prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenZaklatták a férjemet!!!

2017-10-31

Kedves Olvasónk küldte a történetet, amiből elhagytam a hely azonosíthatóságára vonatkozó utalásokat.

Még sosem voltam masszázson sem én, sem a férjem. Mivel közeledett a születésnapja, gondoltam meglepem egy kellemes masszázzsal. A neten néztem körül, és mivel a thai masszázsról jókat hallottam, és ismerősök is ajánlották konkrétan ezt a helyet, így bejelentkeztem az egyik thai masszázsközpontba. Előttünk pár héttel volt 3 kolléganőm ott, és csak jókat mondtak a helyről.
Az árak meglehetősen borsosak, így elvárásunk is lehet - úgy gondoltam.

Felhívtam hát a helyet és elmondtam, hogy kérnénk egy hagyományos thai és egy olajos thai testmasszázst. Gondoltam, majd megosztozunk ott, választhat a párom, melyikhez van kedve. 

Odaértünk, a környezet kellemes, meleg tea fogadott, a férjem végül is az olajos testmasszázst választott azzal, hogy ott nem gyömködik meg úgy, mint a thai masszázson. Két egymás melletti lefüggönyözött helyiségbe vezettek, engem matracon, őt ágyon kezdték megdolgozni.
Kellemesen ellazultam, jól éreztem magam.
Fél óra múltán elhúzták a köztünk lévő függönyt és 10 percet így masszíroztak, hogy láttuk egymást.

Az egy óra elteltével felöltöztünk, kifizettem a borsos számlát és távoztunk. A férjem a parkolóban mesélte – mivel faggattam, hogyan érezte magát -, hogy a meglehetősen maszatolós masszázs végén a masszőrnő felajánlotta neki, hogy egy kis szopásban is részeltetné.
Simán mutatta a kezével és a szájával mire is gondol…

Egyszerűen nem hittem el! Férjem erre elmondta, hogy a masszást is úgy kezdte a nő, hogy a gatyáját félrehúzta és megtekintette a szerszámát.

Nem tértem magamhoz. Hihetetlen, hogy egy drága hely ilyet meg mer engedni magának!
Ott a pasi felesége egy függönnyel elválasztva, ő meg szopni akar... 

Legszívesebben visszamentem volna és rájuk borítom az asztalt, de aztán úgy döntöttem, hagyom a fenébe és ide se jövünk többet, keresünk egy kevésbe exkluzív és normális, nem szexmasszázst kínáló helyet.

No és ha legalább az olajos masszázst jól csinálta volna!


 

kapcsolódó cikkek

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)