prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpena prosztatamasszázsról dióhéjban


A prosztata tipikus férfi-alkatrész, a húgyhólyag és a végbél között található, sajnos a hólyagból kilépő húgyvezetéket körülöleli, így sok problémát okoz.
Korábban az idősebb férfiak panaszkodtak rá, ma már fiatalabb korban is divatos lett, elsősorban a mozgásszegény életmód, az ülőmunka, másodsorban pedig a helytelen táplálkozás következtében kialakuló keringési hiányosságok miatt.

A prosztata megnagyobbodása következtében hosszabb ideig tart és fájdalmas is lehet a vizelés, továbbá éjszaka is muszáj felkeresni a klotyót, de jellemzőek a puska-problémák is, úgymint a korábbihoz képest jóval hamarabb történő elsülés, vagy a teljes zászlófelvonást követő dolgavégezetlen lankadás.

Akárhogy is van, célszerű elmenni urológushoz (nem kell hozzá beutaló a háziorvostól) és megmutatni neki, mert a tévében hirdetett csodaszerek jók lehetnek, de inkább az orvos állapítsa meg, melyiket kell bevenni, mint a tévénéző kezdjen okos öngyógyításba.

prosztatamasszázs

A prosztata vizsgálata történik ultrahanggal és tapintással.
Előbbi egy semleges ügy, hanyattvágod magad, a doki összezselézi a hasad alját és egy kis készülékkel nyomkodni kezd, közben a képernyőn megjelenő foltokból következtet.

Az utóbbi kellemetlenebb, mert benyúl a kipufogódba (úgy ahogy itt a képen látható) és megnyomkodja a proszidat.
A legtöbb egészséges férfiembernek ez nem túl kellemes, vagy inkább baromi szar érzés, de még mindig inkább ez, mint egy fel nem ismert prosztatabetegség miatti szenvedés, akár te búsulsz a fájdalmak miatt, akár a hozzátartozóid az elvesztésed miatt.

A prosztatamasszázs célja a pangó váladékok eltávolítása a dülmirigyből.
Ez is a végbélnyíláson keresztül történik, ugyancsak a képen látható módon.

Nekem egy urológus mondta, hogy szép dolog amit a bugyis lányok vállalnak ezen a címen, de aki elmegy hozzájuk, annak tudnia kell, hogy a prosztatamasszázs ritka esetben szívleállást is okozhat és ők nem biztos hogy szakszerű szívmasszázzsal újra tudnak éleszteni.

Azt meg én teszem hozzá, hogy a prosztatamasszázs során is rendkívül fontos a higiénia, ugyanis hiába hogy a kipufogóról van szó,a hol nem steril anyagok keringenek, nagyon magas a fertőzésveszély. Elég ha a szolgáltató hölgy körme, vagy az ujján lévő bőrkeményedés felsérti a végbél belső falát, máris kész a baj.
Félreértés ne essék, nem riogatni szeretném az érdeklődőket, csak óvatosságra inteni.


a prosztatamasszázsra vállalkozó masszőröket itt találja

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)