prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



Tényleg átverés a méregtelenítés?

2017-04-21

A méregtelenítés jó ideje népszerű. Hiszen mást sem hallunk tévéből, rádióból, vagy az írott sajtóból, hogy feltétlenül méregtelenítsünk.  A méregtelenítés divat lett, a mozgással és az egészséges életmóddal foglalkozó  fitneszipar tette azzá, amit tény, hogy nagyon meglovagolt az üzleti világ. Mert rengeteg lehetőséget rejt magában, többek között sok-sok pénzt! Az emberek meg hiszékenyek...de vajon tényleg átverés?

 

Élénk vita folyik arról, hogy van- e értelme a méregtelenítésnek, illetve, hogy valójában mit jelent  "méregtelenítés".

A  toxikológus szerint: Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része, az  összes kúra átverés, a modern világ hülyesége. Szerinte a szervezet nem úgy működik, mint a lakás, ahol  évente kétszer kell nagytakarítást csinálni. A "méreganyagok" kiválasztását tökéletesen elvégzik a szerveink, mint például a vese vagy a máj. A "méreganyagokat" vizelettel, széklettel választjuk ki. Tehát igazából, aki naponta ül a vécén, az tökéletesen méregtelenít, tehát a méregtelenítéshez nem csodaszer kell, hanem WC-papír.

(De amikor vesepótló kezelést végeznek egy fagyállóval mérgezett betegen azért, hogy eltávolítsák a szervezetében lévő méreganyagot, illetve a fagyálló bomlástermékeit, azt  méregtelenítésnek hívjuk. A  fogalom fentebb említett más meghatározásáról azonban toxikológusként "nincs tudomása.")
 

A természetgyógyász  árnyaltabban látja a helyzetet.: Szerinte a méregtelenítés mint alternatív gyógyászati fogalom manapság félreértett kifejezés.  A méregtelenítés támogatói nem azt feltételezik, hogy általában az emberi szervezetben valós mérgek vannak, hiszen azoktól megbetegednénk, illetve meghalnánk. Az alternatív gyógyászati megfogalmazás úgy szól: próbáljunk meg eltávolítani a szervezetből minden olyan anyagot, amelyre nincs szükségünk. Ez lehet salakanyag, vagy feleslegesen raktározott tápanyag....stb. Erre utalhatnak pédául az izomfájdalmak, a gyakori fejfájások, a fertőzések,  az allergiák, vagy a gyomorproblémák, a puffadás és más emésztőrendszeri gondok.

Tény, hogy testünk  egyre több káros anyaggal találkozik nap mint nap. A stressz, a környezetszennyezés, a rossz étkezési szokásaink, (a sok cukros üdítő, a túlzásba vitt édesség fogyasztás, a nehéz és zsíros ételek és még sorolhatnánk...) együttesen megzavarják a szervezetünket, mi több megnehezítik a működését.

Mindenki önként eldöntheti miben hisz, mit képes megtenni a saját egészségéért. Az biztos, hogy az egészséges életmód (az aktív mozgás, az egészséges étkezés, a stressz kerülése, a testi -lelki harmónia) segít abban, hogy a testünk kevesebb "mérget" tároljon magában.

-LaM-

 





 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)