prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenRetro masszázsoldal

2020-09-29

masszázsinfó szerkesztőségeValamikor régen az index hírportál úgy ünnepelte meg a fennállásának kerek évfordulóját, hogy telepakolta a kezdőoldalt az internet hőskorából való izgő-mozgó bizbaszokkal. Az olvasók iróniára immunis része felháborodott, hogy mi ez a marhaság?

Számomra az volt érdekes, hogy néhány év alatt mekkorát tud változni a web világa.
Ugyanilyen retró érzés volt, amikor a süllyesztőből előkerült a masszázsinfó egyik segédoldalának a 2008-as variációja, amit brahiból felélesztettünk.

masszázs.info.hu

Így nézett ki 12 éve.
Akkor korszerűnek tűnt.
Most nagyon nem !:-)

masszázsinfó, masszázshirdetések

 

Hogyan válasszak tuti masszőrt?

Ma erre a kérdésre kicsit másképp válaszolnék, mint annakidején, de a lényeg szinte ugyanaz. Sokféle masszázs szolgáltatás létezik és valamivel több igény a vendégek részéről. A legfontosabb az, hogy a megfelelő oldalakon, megfelelő környezetben kell megjelenni és a hirdetés szóljon arról, amit csinálok.

Hol vannak tuti masszőrlányok?

Kérdés hogy melyik masszázs szolgáltatást igénybe vevő ügyfélnek mi a tuti? Mit szeretne kapni, amikor felfekszik a masszázspadra?  Ha a masszázsnál többet szeretne, akkor talán nem masszázsoldalakon kellene keresgélni. Bár az is igaz, hogy ahol a popójukat mutogató és a lábukat szétrakó lányok sorjáznak, annak csak a gúnyneve masszázsoldal. A masszázsinfó - mint tudjuk - 20 éve NEM ILYEN!.

 

 

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)