prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenRáncriadó!!!

2017-04-29

A fiatalos külső megőrzése egyre nagyobb divat. A húszéveseket a huncut szarkalábak, az ötveneseket a mély barázdák bosszantják az arcukon. Szerencsére a különböző készítményeknek, kezeléseknek köszönhetően ez ma már nem jelent problémát. Nem csak a húszéveseké a világ, szólt egykor a rádióból a sláger és valóban, egyre több a  fiatalos külsejű, középkorú ember napjainkban. Mindenki önként eldöntheti, hogy méltósággal vállalja a ráncokat, vagy inkább próbál megszabadulni azoktól. Azt se felejtsük el, hogy a mosoly fiatalít, a nevetés meg feszesíti a ráncokat!

A ráncok ellen nem árt időben védekezni. A bőrünk ugyanis sajnos már a húszas éveinkben öregedésnek indul. Tanulmányok szerint a legtöbb nő arcán 29 éves korában megjelennek az első szarkalábak  és innen már nincs megállás.

30 felett: 30 százalékkal kevesebb zsírt termel a bőr és veszít nedvesség tartalmából. Elkezdenek megnyúlni az elasztikus rostok és lelassul a sejtosztódás. 40 felett 20 százalékkal kevesebb faggyúmirigy működik, mint 10 évvel korábban és emiatt szárazabbá válik a bőr. A sejtosztódás, a vérkeringés és az oxigénszállítás lelassul. Duzzadtabbak lesznek a könnyzacskók és egyre több seprűér jelenik meg a bőrön. 50 felett: az ösztrogén termelés akár 75 százalékkal is csökkenhet. Elvékonyodik, szárazabb és érzékenyebb lesz a bőr, a faggyúmirigyek működése lelassul.

A megfelelő kozmetikai és bőrgyógyászati kezelések után akár 10 évet is letagadhatunk. Ki -ki önként eldöntheti, hogy méltósággal vállalja a ráncokat, vagy inkább próbál megszabadulni azoktól.

Íme néhány szépítő eljárás a látványos átváltozásra vágyóknak!

PRP kezelés: A "Drakula" becenévre hallgató beavatkozás során az orvos a saját vérünket alkalmazza a bőr regenerálásához. A vérlemezkékben gazdag plazma beinjektálása vagy behengerlése feszesebbé és tónusosabbá teszi az arcot

Mezoterápia: Apró tűkkel sebeket ejtenek a bőrön, ezzel aktiválják a test természetes öngyógyító képességét és a bőrt vitaminokkal, hialuronsavval, szilíciummal töltik fel. Ettől javul a minősége, feszessé válik és a pigmentfoltok is halványodnak.

Rádiófrekvenciás kezelés: Az elektromos impulzus hatására keletkező hő élénkíti az anyagcsere folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér-és nyirokkeringést és segíti a méreganyagok távozását. A bőr alatti szövetek revitalizálása révén látványosan és tartósan feszesít.

Dermabrázió: A mechanikus hámlasztás során a szakember gyorsan forgó, gyámánt bevonatú csiszolófejekkel vagy acélkefékkel tisztítja meg a bőrt. Ez a mélyebb ráncok eltüntetésére is kiváló. A lézersugarak termikus hatása fokozza  a kollagénrostok termelődését, amitől simább lesz a bőr.

De ne feledje!  A nevetés is feszesíti az arcizmokat!

-LaM-

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)