prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenNégycsillagos masszőr, álló farokkal

2018-01-31

Úgy látszik egyre több hölgyolvasónk érez késztetést a masszázskalandja megírására.

Isten éltesse őket! :-)
 

Szia!

Olvasója vagyok az oldalnak és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy elmeséljem Neked, vagy az olvasóknak.

A hétvégén egy ismert fürdőhelyre mentünk a férjemmel wellness hétvégére, és nekem ez mindig egyet jelent egy jó masszázzsal, jó esetben pedig olyannal, amilyenben még nem volt részem. A gyönyörű katalógust átböngészve páromnak egy kínai nyújtó-kimozgató masszázst, magamnak meg egy csokisat választottam. A megadott időpontra felkerestük a munkaállomást és nagy meglepetésünkre találtunk ott pár emberkét tollas nagykabátban, ahogy nagy dobozokat cipekednek kifele a tárva-nyitva hagyott ajtókon át. Kiderült, hogy az egész masszőr csapat összerúgta a port a hotel vezetőségével és nagy sebbel-lobbal épp utolsó motyójukat pakolják elfele. Megjelenésünk kicsit zavarba hozta őket, majd visszahoztak egy rozoga ágyat, hogy az egyik úriember letudja a kínai kezelést, az én csokis masszázsomat végző hölgy meg mondta, hogy mire a férjem végez, rendbe lesz az a helyiség is, ahol azt meg tudjuk csinálni... hát jó. Otthagytam a férjem a kb. 5 fokos szobában, és elszaladtam szaunázni, mert szétvacogtam a fogom egy szál kis vizes bikiniben. Egy óra múlva visszaértem és meglepetésemre már senki nem volt ott, csak a férjem meg a masszőr, aki közölte, hogy ő fogja megcsinálni a csokicsodát. Itthon néha eljárok egy férfi sportmasszőrhöz, így igazából nincs semmi kifogásom a férfi munkaerővel, ráadásnak sem szégyenlős, sem prűd nem vagyok,  szóval megvontam a vállam  és levettem a kis világoskék (és drága) bikinimet, amin nem mutatott volna túl jól az étcsoki, majd hassal felfeküdtem a rozoga asztalra. A csávó betakargatott, mert nem volt túl meleg, majd nekiállt belőlem csokinyuszit varázsolni. Közben szólt a rádió és azon vettem észre, hogy már sok zeneszám lement és a masszőröm még mindig a fenekemet és a belső combom gyúrja nagy átéléssel. De főleg a fenekemet.  Közben csacsogtunk, horoszkópról, a hotelről ilyesmik. Rátért a hátamra, majd mondta, hogy forduljak meg.


 Megfordultam,  közben konstatáltam, hogy kevés olyan gusztustalan dolog van, mint a csokimasszázs.. hátulról tetőtől talpig étcsokis voltam, ami már igencsak rám volt száradva. Kicsit fekália látvány volt, a csoki isteni fahéjas karácsonyi illatával. Nem baj, ez mennyei a bőrömnek.

Megfordultam, majd a csávó nekiállt a lábamnak, combomnak, és egyre nagyobb átéléssel kente rám a csokit fentebb is. Néha betolt ilyen szöveget:  "aaaa olyan jó illata van ennek a csokinak, hogy legszívesebben lenyalogatnám rólad", és a kezei is egyre intenzívebben és gyakrabban simogatták a hasam alsó részét, vagy a melleim környékét. Mikor egyszer a pocim alsó részénél járt, az intim rész felső határánál, akkor megkérdezte, hogy " és itt lent mennyire csokizhatlak be ?" Mondtam neki, hogy ennyire pont elég, nem szeretném jobban. Ezt utána nem is forszírozta, nem volt tolakodó. Láttam a szemén, és a nadrágján, hogy egyre jobban felizgul, és hogy megtestesítem a "munka kellemes oldalát".  A masszírozás jellege egyre jobban átment valami fura masszírozós-simogatós-nyomogatósba, és ő óriási átéléssel, hévvel,  és élvezettel  tette a dolgát. Bevallom én is élveztem. Élveztem a kényeztetést, nagyon finom keze volt, és tetszett, hogy egy férfi ilyen izgalomba került a testemtől. Az egész izgi volt, picit vicces, a puncimat is békén hagyta, úgy tűnt érzi, hogy hol a határ. Nem akartam tőle semmit és ezt bár nem toltam az arcába, de egyértelműen a tudtára adtam. Eredetileg 45 percre fizettem be, de már bőven egy óránál többnél tartottunk, amikor már nekem túl intim és túl unalmas kezdett lenni. Tovább lépni nem akartam (Lelki szemeim előtt a hotelszobában engem váró férjem lengett. :D ), így mondtam neki, hogy akkor ez így nagyon jó volt és hagyjuk ezt itt abba.

Lekászálódtam az instabil ágyról és kb. olyan látványt nyújtottam, mint akit most mentettek ki egy pöcegödörből, vagy legalábbis lelkes nyertese volt egy iszapbírkózásnak.  Mondta, hogy segít a hátamról lezuhanyozni a rászáradt étcsokit, majd ezzel a gondolattal libbentem át egy tágas fürdőszobába, ami valószínűleg erre a célra volt kialakítva, mert egy csaphoz két zuhanyrózsa is tartozott, zuhanyfüggöny vagy más szeparálási lehetőség nélkül.  Neki háttal állva elkezdtem magamról lebontani a csokit, majd egy kis idő múlva éreztem, hogy ő is ugyanezt teszi a másik oldalon, viszont egyre határozottabban, és mohón barangol a keze az összes olyan helyre, ami vagy nem is volt csokis, vagy a testem nem azon oldalára esett, amihez magkapta a hozzáférést. Majd a következő pillanatban teljesen hozzámsimult, éreztem, hogy meztelen, és hogy az álló farka éhesen préselődik a csokis fenekemnek.  Meglepetten fordultam meg, eltoltam magamtól és közöltem, hogy nekem mennem kell és hozzon egy törölközőt. Picit kijózanodva tért vissza és próbált besegíteni a törölközésbe, közben magyarázott valamit, hogy ő csak beugrós és amúgy is, már nem is dolgoznak itt, szóval akár be is panaszolhatom meg ilyenek .

Bikinimet a kezembe kapva illantam ki a szobából, visszanézve láttam, hogy álló farokkal szorongatja a vizes törölközőmet. Négy csillagos luxus, nesze neked.
 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)