prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenMi a négy legpiszkosabb dolog?

2017-05-22

Tippeljen! Melyik az a 4 legpiszkosabb dolog, amelyet nap mint nap biztosan megérint? Tudja Ön, hogy hol tanyázik a legtöbb bacilus? Annyira nyilvánvaló és mégsem gondolunk rá...

A toalett használata után jöhet a kézmosás, már a gyerekek is tudják. De gondolt már arra mennyi bacilus kerül a WC- fülke kilincséről, a papíradagolójáról vagy a szappanadagoló alsó részéről az ön kezére? Éppen ezért törekedjen arra, hogy minél melegebb vízben mosson kezet, legalább 20 másodpercig szappanozza a tenyerét és aztán papírtörlővel itassa  fel a nedvességet. Kifelé menet pedig a könyökével nyissa az ajtót. Utazáskor jól jöhet az antibakteriális kézfertőtlenítő gél, amely a vizet és a szappant is helyettesíti.

Vajon hányan érintik meg naponta ugyanazt a nyomógombot a liftben a munkahelyén vagy a házban ahol lakik? Nehéz lenne megtippelni. Ezen a helyen is ezrével hemzsegnek a kórokozók, ezért tanácsos liftezés után is azonnal kezet mosni!

Sokan használják a pénzkiadó automatákat is. Ha lehet inkább a tollunkkal nyomkodjuk a gombokat. Jobb az elővigyázatosság, hiszen itt is rengeteg bacilus tanyázik. Utána amikor lehetőségünk van rá, azonnal mossunk kezet!

Az étteremben a kézről kézre járó étlapok, valamint az asztalokra helyezett só- és borsszórók azok, amiket szinte mindenki megfog, amikor vendéglőbe megy.

A mozgólépcsőnél a kapaszkodó, a postán, a bankokban vagy az ügyfélszolgálatokon  az aláíráshoz kihelyezett tollak.... mind mind olyan felület, amit megfogunk ugyan, de csak ritkán tudatosul bennünk, mennyire piszkos valójában.

-LaM-

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)