prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenMasszőrbőrbe bújt farkas!

2018-01-08

Tapasztaltabb emberek talán már hallottak olyat, hogy egy férfiember egészségügyi masszázs címszóval cserkészi be a számára kellemetes nőstényt. Egy ilyen sztori áldozatától érkezett a következő írás.

 

 

Nagyot csalódtam egy kollégámban, aki szépen alattomosan teljesen hülyére vett.
Kollégák vagyunk a mai napig, de szerencsére más osztályon, már nem kell folyton szembesülnöm az átkozott hiszékenységemmel.
Az úgy kezdődött, hogy nagyon sokat túlóráztunk, kész volt estére mindenkinek a válla, dereka, mindene. Ahogy az egy call centerben lenni szokott.
Gyakran nem is egyszerűen masszázsra vágytam, hanem fájdalomcsillapításra, vagy fűrészre. Annyira fájt és annyira kellett volna a lazítás.
Néha jött masszőr a céghez, de bejutni nem lehetett hozzá, én meg nem vagyok könyöklős.Vagyis hagytam a francba, meg úgy éreztem, hogy ha hozzám nyúlna, sikítanék a fájdalomtól. És nem is kaptam annyi időt sohasem, amennyi kellett volna ehhez, plusz úgy gondolom, ha valaki masszázsoltatja magát, akkor az legyen korrekt, ráérős, nem pedig meló közben, hajszában.
Ezt párszor meg is beszéltük a "szomszéd" kollégával (Dani), aki szintén lemaradt mindig az édeni juttásról. Együtt ettük a savanyú szőlőt.
Aztán egyszer a munka utáni lazításkor poénkodott, hogy jól kicsesz a főnökséggel, és mellékállásban elkezdi masszírozni a kollégákat. Mondom, persze, mert hagynak is rá időt neked...
Nem került szóba a téma ezután, hiszen nem vettem komolyan, olyan poén volt ez, ami átszalad a fülön. De néhány hónap múlva előadta a frankót, hogy van matraca, és már vett is rengeteg órát valami nagy oktatótól, meg jönnek szépen a kuncsaftok, és hogy ki kéne próbálnom, tök ingyen kilazitja a vállam, meg amit még kell, majd meglátjuk. Minden szavát komolyan vettem akkor, persze a gúny az csak most beszél belőlem. Nem volt egyszerű egyeztetni az időnket, de 1 hét múlva el tudtam menni hozzá, aki a világ végén lakott majdnem. Hát olyasmit hogy nagyon nagy élet folyna a masszázsszobában nem láttam, legalábbis én másképp képzeltem el azt a helységet ahol ezzel foglalkoznak.
Egész jól éreztem magam, majdnem mint egy randin, csak az erotikus feszültség hiányzott a levegőből.
Úgy 30 perc beszélgetés után kérdezte, hogy akkor kipróbálom-e. Mondom, persze, végtére is ezért jöttem. Mondta, hogy vessem le a ruháimat, ad törőlközőt, aztán feküdjek rá a matracra, és lazuljak el, ő is jön aztán 5 percen belül. Így is lett, hozzá is kezdett a vállamnál, én pedig kitartó sziszegésbe fogtam. Fájt és jól esett egyszerre, de azt nem tudom eldönteni, hogy így kell-e csinálni hivatalosan. Nem tudom mennyi ideig tartott, mert 10 perc után az időérzékem szabira ment és ott is maradt volna, ha.....
Egy ideje a hátam volt soron, amikor elkalandozott a keze a vékonyabb bőrhöz, amire különösen érzékeny vagyok. Mire megszólaltam volna, már a hátamon volt, de a derekamnál megint rájött a kalandvágy, sőt, a törölközős fenekemet is elkezdte masszírozni. Megkérdezte, hogy megmasszírozhat-e törőlköző nélkül. Hát mondom, próbáljuk meg...Na jó tudom, itt hibáztam de kellett volna tudnom mire készül???
Érdekes volt, jól csinálta, jól esett amíg le nem csúszott a keze a vágány utca nyomvonalán, persze csak alig érintve a bőrt. Felugrottam,"Dani micsinálsz?" kiáltással és akkor láttam hogy a laza gatyában csak úgy meredezett a dákója! Lehordtam perverz szenyának, ő meg simán mondta, hogy megkívánt, na!
Futó lépésben öltöztem, ő meg csak erőltette a magáét, hogy mindig nagyon tetszettem neki és hogy milyen jó lenne, ha mégis maradnék, mert elvarázsolna és az mennyire rámfér. Ja,mondtam, akkor heló, ezennel vége az általános cseverészésnek közöttünk.
Tök jó volt a világ végén lenni, kár hogy taxit csak 20 perc múlva tudtam fogni...

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)