prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenMasszázsszalon vagy örömtanya?

2018-07-24

Kedves olvasónk levélben érdeklődött, honnan lehet előre tudni, hogy a masszázshirdetésben lévő telefon egy örömtanyán, masszázsszalonban vagy tisztességes szolgáltatónál cseng.

Nos ha minden ilyen egyszerűen kategorizálható lenne...

ad 1. tisztességes szolgáltató
A másik két kategória szerintem nincs ellentétben ezzel, ugyanis örömtanyán és masszázsszalonban is vannak tisztességes szolgáltatók. Természetesen egy kolostor értékrendjében a tisztesség és az erotikus szolgáltatás nem összeegyeztethető, de ők feltételezhetően nem járnak ide masszázsról olvasni, vagy ha mégis, akkor csendben teszik és nem osztják az észt.
Vagyis az a szolgáltató tisztességes, aki pontosan teljesíti a vállalását, nem csapja be az ügyfelét és nem akar másnak látszani, mint ami.

ad 2. masszázsszalon
Nem tudnám pontosan meghatározni a definícióját.
Elméletben egy olyan szalonról lenne szó, ahol kizárólag masszázsból élő szolgáltatók dolgoznak, de a megnevezést igencsak lejáratták és a nagy többségnek valami ledér lányoktól hemzsegő intézmény jut eszébe a szó hallatán.
Vannak masszázsszalonok, ahol valódi prostik dolgoznak és neveznek így bérlakásokat is, ahol 2-3 szakképzett masszőrlány várja a vendégeket.
Olyan üzlethelyiségek viszonylag ritkán fordulnak elő, ahol csak és kizárólag masszázs zajlik, az ilyen tevékenységet általában összekapcsolják szépészeti, vagy wellness szolgáltatásokkal.

ad 3. örömtanya
Vagy bordély, kupleráj, kupolda, kuppantó, kupi - amit nem igazán értem, miért kell masszázsnak álcázni, hiszen az első telefonhívásra rámzúdítják a teljes repertoárt és a második mondatban megkínálnak a puncikával.

Nyilván aki előre szeretné tudni, mi vár rá a helyszínen, az valódi masszázst keresve az ilyeneket akarja elkerülni.

Szerintem ezt előre eldönteni nem lehet.
Én alaposan meg szoktam nézni a hirdetést, a szöveges ajánlatot és a fényképeket.
Ha valami megtetszik, fogom a telefont.

Aztán kérdezgetek. Olyasmit, hogy milyen masszázsból lehet válogatni, hány hölgy van a helyszínen, milyen szerelésben fogadják a vendéget, vannak-e egyéb szolgáltatások, stb.
Nagyjából ennyi elég is.
Az elmúlt 17 évben nagyon kevés alkalommal futottam lukra!

Ha valaki esetleg csalódik és tangás cicabugyik fogadják a terápiás nővér helyett, bátran keressék azon televíziós csatornák magazinműsorait, akik mindig vevők a témára és örömmel elkészítik a harmincadik rejtett kamerás leleplező riportjukat is.

*********

Kapcsolódó írások:

Előre fizetés és borravaló

Masszázsszalon vagy kupleráj

Úriember kuplerájban

Honnan tudom hogy kupleráj

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)