prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenMásképp féltékeny a nő, mint a férfi?

2016-11-04

A férfiak és a nők nemcsak eltérően reagálnak, ha féltékenyek, de különbséget tesznek érzelmi és testi hűtlenség között is. A férfiakat a fizikai megcsalás zavarja jobban, míg a nőket éppen az bántja meg jobban, ha partnerük érzelmileg kezd kötődni valaki máshoz.

A féltékenység a szerelem velejárója, amiről a tudósok eddig azt feltételezték, hogy ugyanúgy érinti a nőket és a férfiakat is. Az eddigi legátfogóbb tanulmány viszont eloszlatja a ködöt. Ezzel ellentétben a nők sokkal érzékenyebbek partnerük érzelmi hűtlenségére és ennek is megvannak a maga evolúciós okai. A nők ugyanis nagyra értékelik a férfiak által nyújtott segítséget, védelmet és visszautasítják azon férfiak közeledését, akiknél fennáll a veszély, hogy ezen segítség instabil: az érzelmi hűtlenség pedig ennek lehet az egyik legerősebb indikátora.

A vizsgálatok eredménye szerint a heteroszexuális férfiak több mint fele, 54 százaléka reagálna dühösen arra, hogy párja fizikai értelemben is megcsalja, míg a nőknél ugyanez az arány csak 35 százalék. Ha nem volt szex, akkor a férfiaknak csak 46 százaléka, a nőknek viszont 65 százaléka borulna ki. A kutatók szerint a nemek reakciója közötti nem is elhanyagolható kérdés elsősorban evolúciós eredetű, és visszavezethető a férfinak arra a régi bizonytalanságára, hogy a gyermekének vajon valóban ő-e a biológiai apja, míg a nőkben fel sem merül, hogy esetleg más-e a gyerek anyja, hiszen ők szülték meg. Kivételek persze vannak (például feltűnő külső hasonlóság), de a férfiak sosem lehetnek teljesen biztosak a dolgukban, mindig megvan az esélye, hogy a gyermek esetleg egy másik apától származik. Ezért a kutatók szerint természetes, hogy a szexuális hűtlenségre is hevesebben reagálnak, mint az érzelmire.

A féltékenység elsősorban arra irányul, hogy a partnert megtartsuk magunk mellett, ezért gyakran vezethet erőszakos viselkedéshez is. Kivételek azonban vannak, elsősorban a szexuális viselkedés szerint: a tudósok sem a biszexuális, sem a homoszexuális férfiak és nők reakciói között nem tudtak ilyen egyértelmű különbséget kimutatni.

Flörtök, kalandok, megcsalás: Egy elismerő pillantás, kedves szavak, egy véletlen érintés, egy pajkos összemosolygás. Ártatlan flört, vagy egy új kapcsolat kezdete? Mi az, ami még belefér egy házasságba? Maradjunk, vagy menjünk, ha az új érzés többet jelent, mint az otthon biztonsága?

-LaM-


 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)