prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenLocsolkodás után macskajaj!

2017-04-11

Soha többé nem iszom! Ezt mondja mindenki, aki kínzó fejfájással és háborgó gyomorral ébred egy átmulatott éjszaka után. Kutyaharapást szőrével, mondja a népi bölcsesség, de ezt azonban nem tanácsos megfogadni,  mert csak a szervezetünk regenerálódását késleltetjük vele.

A másnaposság elkerülhetetlen utóhatása a liftező gyomor és a hasogató fejfájás. De olyan is van , aki a remegést , az izzadást és a szorongást sem ússza meg. A sok alkohol hatására kiszárad a szervezetünk , ezért igyunk sok vizet. Hatásos ilyenkor a grépfrút vagy narancslé  is, mert a gyümölcs cukortartalma felgyorsítja az alkohol anyagcseréjét.  De kezdhetjük a napot 1-2 csésze kávéval is, mert a koffein érösszehúzó hatású és szűkíti az agyi vérereket. 

A hányás megszabadít a méreganyagoktól és ha már úrrá lettünk az émelygésen, jótékony hatású lehet egy nagy tányér húsleves. Ez pótolja a sót és a káliumot. A banánturmix  is különösen jól pótolja a káliumot. Ha már tudunk enni, könnyű ételeket együnk, ne terheljük le a gyomrunkat.

Bár nehéz felkelni a "dorbézolás" után, mégis inkább sétáljunk a friss levegőn. A mozgás fokozza az endorfin nevű hormon termelődését, ami a szervezet természetes fájdalomcsillapítója.

Megelőzés: Ha alkoholt iszunk, fontos, hogy együnk előtte valamit! Ez lehet ilyenkor nehezebb, akár zsírosabb étel is, mert az jobban felszívja a méreganyagot. Az italunkat lassan kortyolgassuk. A szervezet óránként 30 ml alkoholt éget el. Közben igyunk vizet, gyümölcslevet is!  Ne keverjük az italokat, válasszunk "tiszta" égetett szeszeket!

A másnaposság kezelése legfeljebb 24 óra. Ez alatt regenerálódik a szervezet. Ha mégsem, orvoshoz kell fordulni!

Természetesen legyünk mértéktartóak is és gondoljunk a macskajajra locsolkodás közben is. Gyerekeket meg végképp ne kínáljon senki alkohollal!

-LaM-

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)