prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenKét fura hölgy is jelentkezett

2018-08-06

A Masszázs háznál, nálam! címmel indult sorozat harmadik epizódja következik.
Emlékeztetőül: a szerző hirdetésben keresett házhoz járó okleveles masszőzt és az erotikát már a hirdetésében kizárta.

Keresgélésem során két kiváló, házhoz járó masszőrhölgyet is találtam és egyszer majd megírom azt is, hogy melyik milyen, de egy sima gyógymasszázsban nincs semmi érdekes, amit a kedves olvasók bizonyára hiányolnának is. Addig is inkább azokról a hölgyekről szólnék, akiknek a felbukkanása nem szokványos.

Mint a két szélhámosé...

Aki lukat beszélt a hasamba
Ötvenes, túlságosan is jólöltözött hölgy állt az ajtóban, illatosan, elegánsan, mintha színházba készülne.
Biztos hogy ő a Marincsákné?
Igen és hozzám jött munkaügyben.
Így?
Igen, de van nála minden, csak előbb beszéljük meg, miről van szó.
Lerúgta a magassarkúját és már ment is befelé. Mentem utána, ő mint aki otthon van, megállt a nappali közepén és hellyel kínált a saját lakásomban. Nem csak a meglepetéstől ültem le.

Én ültem a fotelben, ő fel-alá járkált és fosta a szót, hogy milyen fontos emberekhez jár és ki vagyok én és nős vagyok-e és mi a foglalkozásom és vannak-e gyerekeink és mikor jön haza feleségem és mit szól ahhoz hogy nőket fogadok és én is olvastam-e a Mester és Margaritát, mert látja hogy megvan és ki járt a családból Indiában, mert ezek ugye onnan vannak és ez a kis kütyü ez micsoda?
Ezzel felkapta a riasztó pánikgombját és megnyomta.
Mentem az előszobába kikapcsolni a szirénát, de a tükörben szemmel tartottam, nem csinált semmit csak nézelődött és nyúlkált.
Jaj elnézést, nem gondoltam hogy ilyen riadalmat csinálok, tessék mondani, most jön valami távfelügyelet is? Nem jön, mert gombnyomással lemondtam - hazudtam neki, mire azt mondta, hogy megy a kocsijához a cuccaiért.
Úgy éreztem, nem fog visszajönni és nem leszek túl bánatos.
Így is történt.
Nem pazaroltam az időmet, hogy felhívjam: mi volt ez az egész?
 

A "mentőápoló"
Az átlagnál sokkal izgatottabb hangon hívott fel egy a hangja alapján nagyon ifjú hölgy és a meghirdetett masszőz állás után érdeklődött. Az első kérdésem a kora volt, mert fiatalkákra semmi szükség, a hirdetésembe is beleírtam, hogy eü. nyugdíjas előnyben. Azt mondta, 32, de már másnak is feltűnt, hogy milyen kislányos a hangja.
Bemutatkozott, hogy ő mentőápoló, amellett szakképzett, okleveles masszőz és a szabadidejében eljár házhoz. Itt lakik a közelben és szívesen átjönne akár most.
Aztán külön kérdés vagy más apropó nélkül kinyögte, hogy nagyon nehéz helyzetben van, mert ellopták a táskáját és abban volt minden irata, az oklevele is, így nem tudja majd igazolni, amiket elmondott.
Kicsit meglepett mert nem kértem papírt senkitől és miért kellene igazolni olyat, amit senki nem vont kétségbe.
Elkértem a számát, de mielőtt visszahívtam, megkérdeztem egy orvos ismerőst, aki nemrég még mentőzött, hogy mi lehet igaz ebből az egészből.
Gyanús volt ugyanis.
Mint kiderült, nem teljesen alaptalanul.

A doki elmondta, hogy az OMSz nem alkalmaz női mentőápolót.
Doktornőt igen, de ápolónőt nem, mert nem veszélytelen munka.
Javasolta, kérdezzem meg, melyik szolgálatnál van, mert van egy csomó másik, ahol lehet női mentőápoló, továbbá megígérte, hogy utánaérdeklődik, ismeri-e valaki ilyen nevűt a mentőknél.

Telefon a kis jelentkezőnek, aki vett egy nagy levegőt és közölte, hogy ő bizony az Országos Mentőszolgálat munkatársa, mégpedig a KICS, azaz a Központi Irányító Csoport kötelékében dolgozik.
Meg is beszéltük, hogy jön jövő kedden.

Egy óra múlva felhívott és lemondta, mondván, akkor biztos nem fog ráérni, de lehet hogy máskor sem.
Épp letettem a telefont, amikor hívott az ismerős doki, hogy a mentőszolgálatoknál ezt a nevet még senki nem hallotta...

Vajon ki volt ez a két nő és mi a fészkes fenét akartak?
Sosem fogjuk megtudni.

*******************************************

kapcsolódó anyagok:

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)