prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenÍzületkímélő mozgások

2017-05-11

Az izületi megbetegedés nemcsak az idősek életét nehezíti meg. A porckopás világszerte a leggyakrabban előforduló ízületi megbetegedés. Az elváltozás több év alatt alakul ki, idővel fájdalommal és mozgáskorlátozottsággal járó ízületi károsodáshoz vezethet.

A mozgás alapvető lételemünk, de csak akkor nyújt felhőtlen örömet, ha az ízületeink egészségesek. Hajlamosak vagyunk erről nem tudomást venni és csak akkor foglalkozni vele, amikor már az ízületi fájdalom kínoz minket. Pedig a túlsúly,  a mozgáshiány vagy épp a túlzásba vitt sport és a helytelen táplálkozás mind-mind elősegítik ennek a kialakulását. De tehetünk ellene! A jól megválasztott sport, mozgás nemcsak az alakformálásban segít, hanem egészségünk megőrzésében, javításában is.

A preventív gerinctorna erősíti a gerincet stabilizáló izmokat, fejleszti az erőnlétet, az állóképességet, a koordinációt és az egyensúlyérzéket. Ez a dinamikus mozgásforma megelőzi a gerincdeformitások kialakulását.  Ehhez általános has-és hátizom gyakorlatokat, illetve egyensúly és koordinációs feladatokat vet be. A gyakorlatoknál különböző eszözöket is alkalmaznak időnként. Ez általában könnyítésre vagy nehezítésre szolgál. ( roller, kézi súlyzó, gumikötél, stb.) Azoknak is remek mozgásforma, akiknek nincs komolyabb gerincpanaszuk.

A pilates a jóga, a balett,  a keleti harcművészet és a legújabb fitneszirányzatok elemeire épülő sport. A harmonikus testalkat kialakítására törekszik, mindehhez speciális légzéstechnikát alkalmaz. Szálkásít, erősít, segít az egészség megőrzésében.  Mindenkinek ajánlott, aki szereti összekapcsolni különböző eszközökkel a lassú, koncentrált és tudatos gyakorlatok kivitelezését.

Az aquatréning vízben történő dinamikus mozgásforma, ahol a víz felhajtó erejét és ellenállását kihasználva az izmok rendkívül jól nyújthatóak és fejleszthetőek. Vízi eszközök alkalmazásával az edzés intenzitása is jól adagolható. Tehermentesíti az ízületeket, ezért az ízületi fájdalmakban szenvedők is remekül alkalmazhatják, erősít és nyújt egyszerre. Mindenkinek ajánlott, aki szereti a vizet és tud úszni.

Érdemes gyógytornász segítségével kiválasztani, kinek milyen gyógyító mozgásformára van szüksége akár a megelőzésben, vagy a már fennálló problémák enyhítésében.

-LaM-

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)