prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



Grella Zsuzsa a prosztatamasszázsról

2017-11-23

Az elmúlt 3 hónapban volt nálunk 3 oktatás nőknek és egy bemutató, ami csak a férfiaknak szólt. Felmerültek kérdések, nők és férfiak részéről is. Egy pár gondolattal szeretném vázolni ezeket, lehetőleg az oldal szabályzatának megfelelően.

Grella ZsuzsaAz első és legfontosabb, hogy a prosztata masszázzsal prosztata orgazmust elérni általában hónapok kérdése. Fel kell építeni, kondicionálni kell hozzá alapjáraton a vágyat, majd a szervet is. Sok türelem szükséges mind a nő, mind a férfi részéről.

Az első lépcső, amit meg kell lépjen a férfi, az az, hogy ha ő élvezi a popsiját, és az azzal való bármilyen tevékenységet, attól ő még nem meleg. Ez egyszerűbbnek hangzik, mint amennyire könnyű, mindig mondom, hogy a test nem hazudik, meg lehet érezni mindent, és bizony a test jelzésein kívül a záróizmok is válaszolnak.

Első körben szoktam javasolni a saját tapasztalást, nő nélkül. Szépen ellazulni egy kád forró vízben ideális hozzá.

Szintén fontos a témában a kommunikáció. Ki hogyan képzeli, ki mire számít? Majd a gyakorlati idők alatt is közben is megbeszélni, visszajelezni mindent. Ez végig fontos, akkor is, ha már a megfelelő gyakorlat megvan. Sokszor más hangulat jön, másra vágyik egyik, vagy mindkét fél, mint a megszokott, begyakorolt mozdulatok, pozitúrák.

Az egész masszázsra szánt idő nem kevés. Főleg a kondicionálás szakaszában. Van egy fenékmasszázs, ahol a farizmok vannak ellazítva, aztán az ánusz masszázsához is idő kell, majd a prosztatáig eljutni is időigényes, és ha már megvan, akkor annak a masszázsa se 3 perc legyen. Minimum 40 perc összesen, ami lehet akár 90 perc is.

A fenék belső kimosása is fontos ellazulási tényező. Ha tisztának érzi magát a férfi, könnyebben engedi el és adja át magát az élvezetnek.

A körmök hosszúsága, illetve nemléte a nőnél alapkövetelmény. Különben egyrészt körömmel nem lehet megnyomni annyira, amennyire kell, másrészt nagyon könnyű sérülést okozni.

Amit még fontos tudni, hogy a prosztata masszázshoz nem kapcsolódik erekció, azt ne várjuk. Attól még nagyon kellemes, élvezetes, de máshogy, máshonnan jövő. Ha társul erekció, az már a haladó verzió, amibe az ánusz élvezeti faktora is beleszámít.

 

Grella Zsuzsa weboldala itt:
vágyösvény.hu

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)