prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



Fesztiválon tanultam! :-)

2018-09-03

Egy hölgytársaság beszélgetésének voltam fültanúja a minap. Nem illik kihallgatni másokat, de az érdekes beszélgetés felkeltette a kíváncsiságomat...
Nyári fesztivál élményeiket osztották meg egymással, többek között szó esett egy évekkel ezelőtti Tantra Fesztiválról is.
Ismerős dolgokat hallottam, magam is meglepődtem, aztán eszembe jutott egy régi fesztivál élményem. Lehet, hogy az említett hölgyek is épp erről meséltek?

Azon a bizonyos Tantra Fesztiválon több előadást is meghallgattam én is. Sok-sok téma felvonult fel akkor ott. (érintésjáték
ezoterikus swinger, női ejakuláció, női orgazmus, swinger, vizeleti orgazmus)

De a csúcsok csúcsa:  Bianca Malyarcsuc :Az asztrális tantrikus szeretkezés című előadása román nyelvből tolmácsolva, nett kis magyar nyelvű Power Point prezentációval kicsicsázva.

Az akkor 29 éves aradi teológia és oktatásszervező (!) szakon végzett hölgy saját bevallása szerint az utóbbi években többszáz alkalommal szeretkezett a paradicsomi asztrális világokban élő istenekkel és istennőkkel, és aki még ettől sem pukkad meg az irigységtől, azzal közlöm, hogy a hölgy képes megkettőzni magát úgy a fizikai, mint az asztrális síkon. Azért ez baromi jól jöhet a háztartási munkák elvégzésénél, sőt, az ember még egy jó kis másodállást is nyugodtan bevállalhat.

Ha ezt a román adóhatóság megtudja…

Sikerült szemkontaktust létesítenem a hallgatóság jó néhány tagjával.
Ők is röhögtek.
Nagyon.
Savanyú a szőlő, mi, csajok?
Amikor aztán az a mondat is elhangzott a hölgyike agyonrúzsozott szájából, hogy az asztrális szeretkezés után nem igazán lesz szükségünk a földi férfiak szerelmére, úgy döntöttem, eleget hallottam.

Fáradtan de élményekben gazdagon tértem meg kispolgári otthonomba.

Bastet

 

********

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Tantra egy boldogabb országban

Esetem a tantrával

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)