prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



Építsük fel az immunrendszerünket!

2016-10-03

Statisztikai tény, hogy a leggyakrabban influenza és megfázás miatt vagyunk kénytelenek kilincselni az orvosnál. Pedig nem feltétlenül kell ilyenkor heteket töltenünk az ágyban,  az immunrendszer csúcsra járatásával ez ugyanis  a legtöbb esetben kiküszöbölhető.

Ősztől tavaszig minden körülmény adott ahhoz, hogy ágynak essünk. A kórokozók tarolnak, hála az alacsony hőmérsékletnek és a magas páratartalomnak, a kevés mozgásnak, a vitaminokban és ásványi anyagokban szegényebb, kevésbé változatos táplálkozásnak, illetve a napfény hiányának. Ilyenkor érdemes fokoznunk az immunrendszerünk munkáját, hiszen az ismert felsőlégúti betegségek jobbára megelőzhetők, illetve megcélozott védelem segítségével lerövidíthető a betegségek lefolyása. Nem elég a rendszeres kézmosás, influenza esetén pedig a védőoltás, az életmód és a táplálkozás reformja is segít távol tartani a kórokozók támadásait. Mit tehetünk?

Megfelelő öltözködés: A torokfájást és a felsőlégúti hurutot okozó vírusok, majd a szövődményekért felelős  baktériumok elleni védelmet nem feltétlenül a magunkra aggatott pulóverek száma befolyásolja. Hiszen ha közben fedetlenül marad némely testrészünk - például éppen a torkunk egy-egy mélyebb dekoltázs miatt- , nagyobb eséllyel találnak be a kórokozók.

Immuntámogató ételek: A magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú (főleg A-, B-, C- és E-vitamin, réz, cink és szelén) élelmiszerek mindig legyenek rajta a téli bevásárló listán. Ilyenek a citrusfélék, a fokhagyma, a brokkoli,  a répa, a retek, a cékla, az alma és a káposzta, illetve minden olyan termék, ami teljes kiörlésű gabonafélékből készült.

Bagoly helyett pacsirata: Az éjszakázás és a nem megfelelő mennyiségű alvás visszaüt, mert így a kórokozók mellett a stresszel is nehezebben birkózik meg a szervezetünk. Az őszi-téli  nátha- és influenza szezonban inkább legyen korai lámpaoltás, felejtsük el az éjszakai tévénézést, virrasztást és kimaradást is!

Gőz és fény:  A rövidülő nappalok miatt keveseb fényhez jutunk, érdemes szolárium helyett infraszaunában pótolni a kieső mennyiséget. A szauna ráadásul ugyancsak stimulálja az immunrendszert, a meleg pedig fokozza a keringést. Jöhet a gőzfürdő és a váltott vizes zuhany is, hálás lesz érte a szervezetünk.

Mozogjon mindennap: A reggeli edzés, a kocogás vagy a nagy séták beiktatása a friss levegőn hatékony lehet a kórokozókkal szembeni küzdelemben (különösen ha a zsúfolt tömegközlekedési eszközök  helyett  váltunk gyaloglásra).

Nyálkahártya-nedvesítés indul! Ha nem adunk esélyt a kórokozók bejutásának, nem betegszünk meg. Gondoskodjunk tehát nyálkahártyáink nedvesítéséről, így a szoba páratartalmáról, a rendszeres szellőztetéséről és a bőséges folyadékbevitelről. Ez utóbbi ideális esetben minimum 5-6 nagy pohár vizet jelent naponta. Ha csírátlanítani akarjuk a szoba levegőjét, párologtassunk kakukkfüvet, nem sok kórokozó marad életben hatóanyagának köszönhetően.

-LaM-

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)