prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenEgészségmegőrzés jógával

2017-01-30

Gyakran szenvedünk stressztől, vagy hát-és izületi problémáink vannak? Ha egyszer belekerültünk a stressz malmába, már nem tudjuk, hogy a test befolyásolja a szellemet, vagy inkább fordítva. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy sürgősen tennünk kell valamit ellene. Az Indiából származó klasszikus jógatradíciók jó lehetőséget kínálnak arra, hogy fizikailag jól érezzük magunkat és belső egyensúlyt teremtsünk.

Hogyan változtatja  meg a jóga az életünket? Mint minden mozgás, a jóga is vérbőséget okoz. A többletvér csökkenti a gyulladásokat, átmozgatja a szöveteket és beindítja az öngyógyító folyamatokat. Milyen hatásai vannak rövid és hosszú távon?

Közvetlen hatás az óra után: Javítja az agyműködést, oldja a stresszt, oxigénhez juttatja a sejteket, fokozza a test rugalmasságát.

Néhány hónap múlva: Nyújtja a gericet, fejleszti az egyensúlyérzéket, optimalizálja a vércukorszintet, segít megszüntetni a szorongást, megszabadít a nyaki-és hátfájdalmaktól, javítja a szexuális életet, ugyanis hozzásegít, hogy jobban megismerjük a testünket, növeli a tüdő kapacitását, csökkenti a vérnyomást.

Néhány év múlva: Erősíti a csontokat, segít az egészséges testsúly elérésében, csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Harmonizálja a vegetatív idegrendszert, segít, hogy könnyebben birkózzunk meg a stresszel és serkenti a nyirokrendszer működését.

-LaM-

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)