prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenDivatos cipők, beteg lábak

2017-04-10

Az aktuális divat és az egészség gyakran nem járnak egy cipőben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy  tíz emberből csupán háromnak nincs gondja a lábával. Mire kell ügyelnünk a lábbeli kiválasztásakor? Milyen az ideális sarokmagasság?

Egy beteg,  problémás láb rengeteg panasz forrása lehet. A cipő kiválasztásánál a sarok kidolgozása az egyik döntő szempont, ugyanis ez támasztja alá az alsó végtagot és a gerincoszlopot. Stabilizálja az Achilles-inat és a bokaizületet. Az ortopéd szakorvosok  szerint az ideális sarokmagasság a 3-4 centi. Érthető, hogy minden nő szeretne jól kinézni, divatos, elegáns cipőket hordani, de ha állandóan, szűk és túl magas cipőt hord  valaki, az előbb-utóbb megbosszulja magát. A legtöbb lábpanaszt a nem megfelelő cipő viselése okozza. A túl szűk vagy túl keskeny cipő bütyök, tyúkszemek és bőrkeményedések képződéséhez vezet. Ha hosszú időn át hordunk ilyen cipőt, a lábfej deformálódhat. A túl nagy cipő, amely nem tartja megfelelően a lábat, hólyagok kialakulásához és esetenként bokasüllyedéshez vezethet.

Az egészséges láb másik titka a jó vérkeringés, amelyhez egészséges erekre van szülség. Az visszeresség  ötször annyi nőt érint, mint férfit. A láb bőrfelszíne közelében futó kitágult, gyakran kanyargós lefolyású visszerek kialakulását azon vénák billentyűinek a gyengesége okozza, amelyek a lábból szállítják a vért a combvénába. A  visszeres láb fáradékony, különösen a nagy nyári melegben. Nagyon fontos a jó felépítésú, kényelmes lábbeli. Fontos a napi rendszerességű lábtorna. Lehet ez akár külső vagy belső talpélen járás, vagy papírdarabkák lábujjal történő felszedése is.

A szép és esztétikus láb alapja  a sima,  ép bőrfelszín. Használjunk bőrpuhító, hámlasztó, bőrregeneráló  illetve hidratáló hatású krémet minden nap! Fontos a kialakult bőrkeményedések eltávolítása is a sarok és a talp bőrén. Ezzel megakadályozható a fájdalmas berepedés kialakulása.

-LaM-

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)