prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenÁrulkodó testbeszéd

2017-07-14

Sosem tudja, hogy a kollégája igazat mond-e? A gyereke szereti elferdíteni a valóságot? Bár akadnak, akik mesterei a lódításnak, de még ők sem tudnak mindent álcázni, mert a testük elárulja őket.

Legyen őszinte önmagához! Ön még sosem füllentett a beszélgetőtársának? Ne gondoljon rögtön komoly hazugságra, csak apró kis valótlanságra. A mozdulataink, bizony lelepleznek bennünket.

Kéz
A hazug ember szinte sosem fordítja felénk a tenyerét. Amikor őszintén beszélünk, sokat gesztikulálunk és ebben a kezünk is rész vesz. A kifordított tenyér bizalmat jelez a másik felé. Az őszinte ember gesztikulálás közben nem szorítja össze az ujjait.

Arc
Tévedés, hogy aki hazudik, kerüli a másik pillantásást. Aki mesterien füllent, képes hosszan a másik szemébe nézni. Persze ha ezt túl hosszan teszi, ugyanolyan gyanússá teheti, mintha  lesütött szemmel állna előttünk.  Aki hazudik, nem szeret (vagy nem tud) azonnal válaszolni a feltett kérdésre. Húzza az időt, például grimaszol, erősen ráncolja a homlokát.

Láb és talp
A keresztbe tett láb lazaságot jelent, ezért feltételezhető az őszinteség. Azonban , ha megfeszül a beszélgetőtársunk lábfeje, az azt jelzi, kellemetlen témához értünk, ne várjunk őszinteséget.

Felsőtest
A felhúzott váll bizonytalanságot fejez ki, számolhatunk a lódítással. Az őszinte ember a tenyerét a szíve fölé teszi beszéd közben, míg az, aki nem mond igazat, csak az ujjaival érinti a mellkasát.

Fej
A hajba túrás azt jelzi, hogy kényelmetlenül érzi magát az illető, de ha még akaratlanul a fejét is megvakarja, esélyes a füllentés. Ha egy férfi ádámcsutkája hirtelen látványosan fölfelé ugrik, akkor nyugtalanító gondolata támadhatott, aminek a kiderülését  valószínűleg egy füllentéssel igyekszik megelőzni.
A testbeszéd árulkodó. Az apró gesztusok bizony, elárulnak minket.

-LaM-


 

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)