prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



A tökéletes férfi nyomában

2016-11-17

Tény, hogy az úriember kifejezést egyre ritkábban használják a 21. században, de ez messze sem jelenti azt, hogy nem élnek már közöttünk igazi úriemberek. Mégis mi tesz valakit vérbeli gentlemanné? Az alábbiakban megpróbálunk választ adni rá, miről ismerjük fel őket.

Elegáns zakó,választékos beszéd, vörös rózsa a randevún és annak tökéletes ismerete, melyik ételhez milyen bor illik. Sokakban ez a felületes kép él az úriemberekről. Pedig ez csak a felszín! Az igazi gentleman...

  1. Jó modorú, udvarias,  tisztelettudó mindenkivel- Igaz a mondás, mely szerint az a férfi, aki nem kedves a pincérrel, vagy a pénztáros nővel, az nem egy kedves ember, akárhogy is viselkedik a meghódítandó nővel. Az udvarias magatartás, a környezetében lévőkből is hasonló jólneveltséget csalogat elő. 
  2. Tiszteli és elvárja a minőséget, amíg a saját környezetéről van szó. Tud befektetésként tekinteni tárgyakra és kiegészítőkre, a megjelenése letisztult és kifogástalan, és soha nem márkalogókkal fejezi ki azt, hogy mennyit költött egy ruhadarabra, mert nem azért teszi, hogy státuszt vásároljon, hanem hogy a saját esztétikai és kényelmi szintjéhez igazodjon.  Ismeri az apró részletek fontosságát az öltözködésben, és mindig kifogástalanul csempész fantáziát a mindennapokba. Díszzsebkendő, zokni, alsónemű, nyakkendő, bőrcipő, kesztyű, irattáska, óra, sál, öv, és minden hasonlók a titkos fegyvertár része, de nem elvárás az örök elegancia, ettől nem lesz valaki automatikusan úriember.

  3. Ápolt- Tudja jól, hogy mennyi előnnyel jár az esztétikus megjelenés az életében minden szempontból, ezért odafigyel rá, hogy részleteiben is tökéletes legyen, beszéljünk akár körmökről, arcszőrzetről, vagy arról, hogy tudja mikor kell megválni egy-egy ruhadarabtól, mert kifakult, kinyúlt, vagy kibolyhosodott. Tudja hogyan kell bizonyos alkalmakhoz öltözni, hogy előnyére fordítsa a megjelenését.

  4. Az öltözködése mindig "pontratett"– egy igazi úriember tudja, miként kell egy öltönyt viselni, illetve az ing színéhez a nyakkendőét társítani. A gardróbjában pedig olyan színeket fogsz találni, amelyek nemcsak egymáshoz, hanem alkalmakhoz is jól illenek

  5. Magabiztos - Egy úriember minden helyzetben nyugodt és magabiztos, akkor is, ha csak magára kell erőltetnie ezt a szerepet. A tartása és a testbeszéde is egy erős személyiségről tesz tanúbizonyságot.

  6. „Ápolt” szókinccsel rendelkezik – egy igazi úriember még gondolatban sem szitkozódik úgy, akár egy kocsis. A szókincse, még ha nem is annyira megválogatott, de biztosan jólneveltségre utal és megfelelő. Mi több, sosem emeli fel a hangját, csak amennyire a helyzet megkívánja.

  7. Életszemlélet - Az úriember pozitívan gondolkodik, és minden esetben konstruktív. Hogy progresszív, vagy konzervatív az nem számít, viszont a nyitottság és a tolerancia mindenképp. Remek emberismerő, képes mindenkivel azonosulni, akivel kapcsolatba kerül, és az ő fejükkel gondolkodni, egy lépéssel előttük járni, és ezt sikerré fordítani.

  8. Nagylelkű-  Egy úriember mindig nagylelkű, ha az idejéről, bölcsességről, vagy segítségnyújtásról van szó. Tudja, hogy ez nem csak remek karmát hoz magával, de ha építi a világot maga körül, és segít embereknek jobbá válni, akkor jelentősen javul az életminősége. Nem hagyja magára a partnerét a bajban, tudja, hogy egy kapcsolat nem csak nevetésből és napsütésből áll.

  9. Becsületes- Mindig és minden helyzetben a becsületét tartja szem előtt, tartja a szavát, vállalja a tettei következményeit, nem hisz a manipulációban, nem így éri el a céljait.

  10. Művelt-  Örök érvényű igazság, hogy a bölcs ember inkább kérdez, mint beszél. Tény, hogy így bárki sokkal több tudásra tesz szert, és sokkal érzékenyebb lesz  szociálisan és a világ rezdüléseire. A tudásszomjnak végig kell kísérnie minket egész életünkön, mert ha abbahagyjuk a tanulást, akkor megállunk a fejlődésben, és semmivel nem fog jobbra fordulni az életünk. A úriember nem csak a környezetéből szívja fel a tudást, hanem elébe megy. Tökéletes a helyesírása, ismerős a művészetekben, érti a zenét, figyel a politikára, és érvrendszerrel tudja alátámasztani a véleményét bármiről.
  11. Étkezés - Mindig odafigyel arra, hogy minőségi ételeket válasszon, és ha diétát nem is, de tudatos étkezést folytat. Hobbiszinten legalább ismeri a borokat, tud főzni, és érdekli a szakácsművészet.

Egy igazi úriember férfiasan viselkedik, türelmes, nyugodt, nem káromkodik, kedveskedik, fontos számára a család, öszinte és nyitott (az állandó játszmázás nem szokása), támogatja partnere álmait és terveit, a tettei beszélnek helyette.

-LaM-

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)