prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



A szerelem legfontosabb szavai

2017-03-29

Jó beszélgetések nélkül nincs stabil, boldog párkapcsolat. Hiszen a szerelmesek is csak akkor tudják egymást megérteni, ha érzéseiket, gondolataikat, problémájukat, örömüket megosztják egymással. Hozzáértők szerint, a kapcsolatok megszakadása és az elhidegülés legfőbb oka a kommunikációs szakadék, vagyis a párok szótlansága.

A problémák nagy részét megoldhatnák a párok, ha tudnának egymással őszintén beszélgetni. Nyíltak, egyenesek  őszinték lennének a másikkal és önmagukkal szemben is. A megfelelő párbeszéd nem jelent tudományos eszmefuttatásokat, órákig  tartó "mélyinterjúkat". Néha a jelentéktelennek tűnő kifejezéseknek van a legnagyobb hatása.

  • Ne feltételezzük, hogy a párunk gondolatolvasó és kitalálja mire vágyunk.Mindenki szeretné, hogy észre vegyék és értékeljék.
    Legyünk egyértelműek, bátran mondjuk:" légy szíves, figyelj rám"!
  • A köszönet megtöri a párkapcsolatban a rutint. A "köszönöm"  azt mutatja, semmit se tart magától értetődőnek.
  • Kompromisszumok nélkül nincs jól működő kapcsolat, de néha tudni kell határozott  "nem"-et is mondani. Amennyiben nem teszi meg, egyre több feszültség fog gyűni önben a párjával szemben.
  • Az olyan kapcsolat, ahol a partnerek egy  csapatnak tekintik magukat, közösen oldják meg a problémákat, ahol számíthatnak egymásra, ahol a"mi" gyakran emlegetett szó, erősödhet.
  • A "bocsáss meg" nem azt jelenti, hogy meg kell alázkodnia, vagy mindenért el kell vállalni a felelősséget. Az erő jele, ha valaki  képes bocsánatot kérni, ezzel is rámutatva arra, hogy sajnálja a nézeteltérést , a vitát, stb.
  • Törekedjen a határozott állásfoglalásra! Vagyis, ha pl. tudja mit akar, válaszoljon határozott "igen"-nel. Így kimutatja a párjának, hogy rábízhatja magát önre, hiszen minden szituációban felelősséggel képes dönteni.                

-LaM-


 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)