prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenA négykezes masszázs dupla élvezet?

2018-08-21

Ha a különféle masszázsfajták között erotika szempontjából meg kellene húzni a határt, akkor feltételezhetően a négykezes masszázs egy az erkölcsi biztosítékot (is) kiverő oldalra kerülne.

Ha gyógyászati céllal tehénkedem rá egy masszázspadra, akkor nincs jelentősége, hogy hány kéz nyomogat.

Ha több kéz érintésére vágyom, az már feltételez némi érzékiségre vonatkozó igényt.

 

Az sem elhanyagolható tény, hogy a négykezes masszázst soha nem férfiak, nem vénasszonyok, nem vegyespárosok hirdetik, hanem  csinos, fiatal, vagy önmagukat ilyennek gondoló hölgyek hirdetik.

Ahol egy masszázs nyolcezer forintba kerül, ott a négykezes 16.000, ahol pedig egy tízes a beugró, ott egy huszasért ápolnak le ketten, tehát az ár következetesen duplázódik.
Vajon ez az árképzés mennyire ügyfélcentrikus?

Az hagyján, hogy két hölgyikének kell megélni a vendég látogatásából, de egy ügyfélnek csak egy teste, horribile dictu csak egyetlen farka van.
Ha egy kuncsaftot egy masszőrleány egy óra alatt masszíroz végig, akkor ugyanazt a testet ketten fél óra alatt lekezelik.
Arról nem beszélve, hogy elsülni egyszer divatos és a legtöbbször a cicukák nincsenek annyira szinkronban, hogy a másik tudná fokozni az ügyfél élvezetét: az egyik kezeli a műszert, a másik meg nézi, esetleg közben alibiből különösebb beleélés, odafigyelés nélkül simogatja valamelyik testtájékát.

Ami különösen zavaró tud lenni: a lányok munka közben jól elvannak egymással. Jobb esetben csak suttognak, nehogy megzavarják szegény ügyfelüket, rosszabb esetben gyakran összevihognak, vagy egymás között csacsognak valami oda nem illő dologról, akaratukon kívül is jelezve, hogy marhára nem érdekli őket az előttük elterülő szerencsétlen balek, aki nemsokára a megélhetésüket fogja finanszírozni nem is kevés zsével.

De ne múljék el írás konkrétum nélkül.

A legjobb négykezest úgy tíz éve kaptam egy szépemlékű duótól, akik egy szó nélkül, tökéletes szinkronban és nagyon kellemes élményeket okozva alkották végig az egy órát, a program elejét az érzékenyebb területek felderítésére és a kezelés mikéntjének kitalálására fordítva, a végén pedig tökéletesen kitalálva egymás és az én gondolataimat. Kár hogy ők már rég nem muzsikálnak.

A legrosszabbnak pedig nemrégiben az a duó bizonyult, akik a megjelenésük alapján korábban - úgy a hatvanas években - a kocsisoron kezdhettek, a panelházban üzemelő lakásuk is tök szutyok, a fiatalabbik eléggé belemerülne a játékba, de az idősebbik nem hagyja. Amit az elején csinálnak, annak köze sincs a masszázshoz, mentségükre szóljon, hogy nem is masszázsoldalakon hirdetik magukat.

Végülis úgy általában: a négykezes masszázs igazából akkor érné meg, ha én lennék a kétfarkú kutya!

 

RoK
 

********

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Négykezes Ha két farkam lesz

Frenetikus élmény a négykezes

Négy kéz vagy csak duplán látok

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)