prosztata masszázs hirdetés feladásmasszázs másképpenA fiatalság elixírje

2016-11-24

Köztudott, hogy testünk legnagyobb részt vízből áll. Amíg egy kisbaba testében ennek aránya 70-78 %, ez az érték egyre csökken, idős korra már csak 50 % körül mozog. Az öregedéssel kapcsolatban merőben új elmélettel állt elő egy koreai tudós, mely szerint az öregedési folyamat tulajdonképpen nem más, mint a rendezett szerkezetű (ún. élő) víz fokozatos elvesztése a szervekből, szövetekből és sejtekből, amit a test teljes víztartalmának általános csökkenése kísér.

Milyen jótékony hatásai lehetnek az élő víznek?

A rendezett szerkezetű, élő víz fogyasztása növelheti az életerőt, lassíthatja az öregedési folyamatot, megakadályozhatja a betegségek kialakulását, elősegítheti a fokozottabb hidratálást, méregtelenítést, tápanyag-felszívódást és sejtközötti kommunikációt. A rendezett szerkezetű víz - élő víz, ősi természetes forrásokban található. A csapvíz többnyire elveszíti éltető erejét a vízelosztó rendszerben végbemenő folyamatok során. Földünk ivóvizének nagy része energetikailag szegény, kristályszerkezet nélküli, ún. holt víz. Szervezetünkben az élettani folyamatok csak rendezett szerkezetű vízben zajlanak. Ha szétesett, kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, azt jelentős energia-ráfordítással át kell alakítania rendezett vízzé. Fiatal korban - magasabb energiaszinten – könnyebben átalakítjuk a holt vizet, mint idősebb korunkban. Az öregedés lassítása érdekében, figyeljünk tehát az elfogyasztott víz mennyisége mellett annak minőségére is, hogy káros anyagoktól mentes, élő vizet fogyasszunk!

Európában, és a bolygónk többi sűrűn benépesített területein, az ivóvíz mára egy olyan ritkasággá vált, amiért drágán kell fizetnünk.
A bolygó vizeinek mindössze csupán 2-3%-a friss víz.
Ráadásul ennek a kicsiny mennyiségnek a többsége a pólusoknál jégként, vagy egyéb más hozzáférhetetlen formában létezik.
Bolygónk vizének mindössze 0,2%-a iható!

Ön milyen vizet iszik?

-LaM-

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)