prosztata masszázs hirdetés feladás



masszázs másképpen



Mi a fene az a külső prosztata?

2018-09-14

Tudományoskodó masszőrök, botcsinálta természetgyógyászok és mindenféle más kuruzslók gyakran dobálóznak olyan kifejezésekkel, amikről hozzáértés és/vagy anatómiai ismeretek hiányában halvány lila dunsztjuk nincs, vagy egyszerűen NEM LÉTEZNEK!

Az elmúlt 10 évben nagyon sok kótyonfitty szolgáltató szájából hallottam azt, hogy ő külön kezeli a külső prosztatát.
Igen ám, de

mi az a külső prosztata?

A prosztata, magyar nevén dülmirigy a húgyhúlyag mellett található és az idősödő férfiak nagy pechjére a húgyvezeték ezen keresztül lép ki a hólyagból, ezért ha a prosztata valami okból megnagyobbodik, akkor a vizelés nehezebbé, rosszabb esetben fájdalmassá is válik. Ki lehet tapintani és jól meg lehet nyomkodni a prosztatát, ám ehhez be kell nyúlni a kipufogóba (végbélnyílásba).

A prosztata tehát igencsak belül található és még jómódú férfiaknak, oligarcháknak, miniszterelnököknek is CSAK EGY DARAB van belőle. A prosztatán kívül nincs további prosztata, tehát nincs belső és nincs külső.

Évtizedes tapasztalataink alapján nem kizárható, hogy egyszer valamikor volt egy tanfolyam, ahol természetgyógyászokat és masszőröket képeztek. A részvételi díj több tízezer forint, a tekintélyes mennyiségű résztvevők között volt fodrász, pedikűrös, kórházi nővér, tanítónő, villamosvezető, ruhabolti eladó, unatkozó háziasszony, örömlány, akik a végén mind oklevelet kaptak, az előadó pedig az ikes igéket sem tudta ragozni. Ő találhatta ki azt hogy külső prosztata, az írni tudó hallgatói pedig lejegyezték és elkezdték terjeszteni.

A prosztatamasszázs egy komoly hozzáértést igénylő és meglehetősen intim, mi több fáradságos dolog, nem mindenki szeret mások ánuszában turkálni, sőt, feltételezem a nagy többség inkább nem.

A prosztatamasszázsért el lehet kérni egy rahedli pénzt és gondolom sokan meghirdetik a prosztatamasszázst, majd a dülmirigy megkeresése és szakszerű nyomkodása helyett a férfivendég gátja környékét nyomkodják, hogy nesze neked külső prosztata bazmeg.

Bocsánat a vaskos kifejezésért, de páros lábbal rúgnám seggbe, aki ezt a baromságot kitalálta és elterjesztette.

 

Összegezve:
NINCS OLYAN HOGY KÜLSŐ PROSZTATA meg belső prosztata.
Prosztata egy van, belül, nagyon belül és slussz.


Csak azt lehet masszírozni, ami létezik.
Így aki vegán tigris, becsületes politikus, férfi petefészek létét vagy külső prosztata masszírozását hirdeti, az vagy kókler, vagy sarlatán, vagy a kettő együtt.
Pont.

- kep -

 

OMG

prosztata masszázs és a hülyeség
Mi a fene az a külső prosztata?

avagy a fénysebességgel terjedő hülyeség!

***

és

prosztata masszázsa arccal

Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)