Milyen masszőrt keres?

-

masszázs Budapesten

Jázmin

Budapest, XIII. kerület

+3620-538-5112
Elérhető vagyok:

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

Kedves Uraim!

Gondja van a férfiasságával, vagy egészséges és szeretné hogy 40 felett is sokáig szeretné megőrizni a férfiasságát? Akkor eljött az idő hogy kipróbálja a prosztatamasszázsomat amely egészsége megőrzésében, potenciájának fentartásában rendkívűl hatékony módszer.   

A prosztata masszázsom semmilyen fajdalommal nem jár, egyedi technikával dolgozom amely inkább kényeztető jellegű mint kellemetlen. Minden 30 év feletti férfinak erősen ajánlom, nem csak egészsége megőrzése miatt, hanem magas szintű potencia növelő hatása miatt is. Kutatások kimutatták hogy férfiaknál a rendszeres ejakuláció (heti ötnél több) csökkenti a prosztatarák kialakulásának az esélyét, mivel ilyenkor a lerakódott rákkeltő anyagok kiürülnek a prosztatából! És nem utolsó sorban ez a férfi G-pont kényeztetése is amellyel felejthetetlen orgazmus érhető el!!!! )
Minden prosztata masszázst steril körülmények között, gumikesztyűben és speciális krémekkel végzek. Ez a masszázstechnika semmilyen fajdalommal nem jár, inkább kényeztető jellegű!

Szolgáltatásaim:

-Prosztatamasszázs variációk, gyógyászati és kényeztető jelleggel
-Prosztata állapotának a megbeszélése
-Merevedési zavarok, potencia problémák megbeszélése tanácsadása
-Libidó hiány rendbetétele
-PSA mérés (gyors teszt)
-Korai magömlés megbeszélése tanácsadása
-Lingam, eszo masszázs

 

Igényes, diszkrét környezetben kétszeri fűrdési lehetőséggel várom szeretettel minden kedves vendégemet a Lehel tér közelében! Szombaton és Vasárnap is elérhető vagyok előre egyeztetett időpont esetén.

Jázmin

Vicces, nem?


Olajos kézzel könnyebb falakat rombolni?
azaz a szőke nő és a prosztata masszázsa :-)

masszázs másképpen